IMG_5995

Redaktøren slutter i Åmliavisa

Camilla Glad går fra redaktør og daglig leder i Åmliavisa, til ny stilling som redaktør og daglig leder i Aust Agder Blad.

Hun sa opp sin stilling i helgen, og etter tre måneders oppsigelsestid tiltrer hun den nye stillingen i Aust Agder Blad 1.juni.

-Det har vært fire år med idealisme, kjærlighet og hardt arbeid. Jeg sparer avskjedstalen til min siste utgave. Men det er ikke med et lett hjerte jeg reiser, avisa har på mange måter vært min baby, og Åmli ble min «heim», men denne stillingen gir en mulighet for videreutvikling, ledelse og satsing på journalistikk i et solid fagmiljø med Amedia i ryggen. En mulighet jeg ikke kan, og ikke vil si nei til, uttaler Glad til egen avis.

Styreleder for Åmliavisa, Gunnar Hillestad sier følgende til avisen; – Camilla Glad har vært en utrolig ressurs for Åmliavisa de fire årene hun har hatt stillingen som redaktør og daglig leder. Det er leit for avisa og lokalmiljøet å miste denne dynamiske og pågående nyhetsformidleren.
Styret vil behandle oppsigelsen på torsdagens styremøte.
-Jeg takker Camilla for innsatsen, og ønsker henne lykke til i Aust-Agder Blad, sier Hillestad.

 

Comments

comments