Personvern

«Gode avisabonnent. Som du kanskje har fått med deg, må også vi Norge forholde oss til EUs nye personvernreglar frå 1. juli i år. Her i avisa har vi lagra den informasjonen om deg som vi meiner er nødvendig for at vi skal få papiravisa fram til deg, gi deg adgang til nettavisa og/eller kundeportalen vår, sende deg nyhetsvarsel på sms eller epost, skreddarsy brukervennleg innhald, gi aktuelle tilbod om avistenestene våre og sende deg faktura. Vi har derfor registrert følgjande opplysningar: Navn på abonnenten, gate- og postadresse, epost, telefon/mobilnummer og kva type abonnement du har.

 

Desse opplysningane tar vi godt vare på så lenge du er abonnent, og i rimeleg tid etter at kundeforholdet til oss evt er avslutta. Hvis du samtykker til alt dette, ber vi deg om å trykke på denne linken/knappen (evt fortsette å bruke nettavisa/portalen vår).
Dersom du har spørsmål om dei opplysningane vi har om deg, kan du sende ein epost til post@amliavisa.no eller ringe oss på telefon  370 81 062 Beste helsing lokalavisa di.»