johanne

Nominert til dobbel Spellemannpris

DOBBEL ÆRE: Johanne Flottorp er nominert i to kategorier til årets Spellemannpris. FOTO: Heidi Furre.

 

Johanne Flottorp fra Åmli er nominert til 2 spellemannpriser!

 

Hun er selv nominert i kategorien folkemusikk/tradisjonsmusikk, i tillegg er hun nominert i kategorien Country med The Northern Belle.
Nominasjonen ble offentlig i dag, fredag.
Tidligere denne uka hadde vi en prat med Åmlikvinnen.
Hva tenkte du da beskjeden kom?
-Jeg fikk en tekstmeding fra produsenten min der det sto; Gratulerer, bånn gass. Jeg skjønte ikke helt hva han mente, men da jeg åpnet e-posten min lå det beskjed fra plateselskapet mitt at jeg var nominert i to kategorier. Jeg ble utrolig overrasket og veldig glad, sier Flottorp til Åmliavisa.
Spellemannprisen har fra første utdeling i 1973 – Spellemann 1972 – hatt status som Norges fremste musikkpris. Prisen har siden blitt delt ut årlig til artister og opphavsmenn som har utmerket seg og bidratt stort på musikkfronten i løpet av året som har gått. Målet med prisen er å hedre, inspirere og motivere alle musikere og å styrke samholdet i musikkmiljøet, på tvers av sjangre.

Les et lengre intervju med Flottorp i kommende papirutgave

Lenke til Spellemannprisen

 

Comments

comments